• Stemtraining & Presentatiecoaching

  • met vertrouwen en overtuigingskracht spreken
  • kleurrijk en krachtig presenteren
  • effectief en succesvol communiceren

  Voice matters: Je stem is je meest unieke en krachtige instrument om je te presenteren, of dat nu is in een vergadering, teamoverleg of een presentatie voor een groot publiek. Hoe je klinkt, bepaalt voor een belangrijk deel de impact van jouw boodschap.

  Stemtraining geeft jouw stem kleur en kracht om met ontspanning en overtuiging te klinken. Als je je stem kent, kun je bewust variëren in klank, volume, intonatie, dynamiek en zo de juiste toon vinden om te boeien, beinvloeden en overtuigen.

  Voicematters werkt met jouw stem als basis om je communicatieve vaardigheden te versterken. Wat je beroep ook is, een overtuigende communicatiestijl is de sleutel tot succes. Mariska werkt sinds 2016 ook als SCIL performance coach.

  Ontwikkel je stem, vergroot je zelfvertrouwen, verbeter je performance!

  Bekijk de trainingen


  Mariska Wessel - Stemcoach

“Stemtraining is een absolute aanrader. Het bewust omgaan met mijn stem en ademhaling geeft zoveel rust in het spreken! Mariska weet de combinatie tussen techniek en ‘gewoon doen’ perfect in harmonie te brengen. Haar kennis, ervaring en haar creatieve aanpak maken deze training tot een must.”-manager ING

“Presenteren met een tikje meer flair en vooral meer impact. Dat was wat ik kwam halen. En heb gekregen. Mariska neemt je mee op een ontdekkingstocht waarin je je eigen stem leert kennen en gebruiken. Verfrissend, verrassend en leerzaam.”   - Financieel directeur NedTrain

   “Mariska verleidt je tot het presenteren van je eigen verhaal; ze luistert, kijkt en helpt slijpen op structuur en vorm. Nu presenteer ik krachtiger, met een minimum aan slides ."– Ondernemer Food Valley

 

Trainingen

wolkje

Stemtraining
Zonder spreekangst het woord nemen of werken aan een persoonlijke expressieve spreekstijl? Stemtraining leert je hoe je stem vrij kan klinken door de optimale afstemming van adem, stem en je lichaam als klankkast. Dit geeft vertrouwen, een ontspannen klank en toegang tot de kleurrijke kracht van je stem. Lees meer »

wolkje

Presentatiecoaching
Wil jij je publiek niet alleen informeren maar vooral inspireren? Werk aan zowel stem als performance technieken en maak jouw presentatie tot een inspirerend moment voor jou en je publiek. Lees meer »

wolkje

Communicatietraining
Je communicatiekracht versterken en je persoonlijke stijl ontwikkelen? Communicatietraining geeft je inzicht in communicatieprocessen, wat jij uitstraalt en hoe jij daarin bewust het effect kan sturen. Je leert in woorden, stem en lichaamstaal nog beter afstemmen met een boodschap die begrepen én goed ontvangen wordt.  Lees meer »

Over stemcoach Mariska Wessel

Mariska Wessel heeft jarenlange ervaring als trainer in het bedrijfsleven, bij de overheid en op universiteiten. Zij studeerde cultuurmanagement aan de U.v.A en volgde tevens een opleiding klassieke zang aan het conservatorium (ArtEZ). Ze gebruikt haar achtergrond als zangeres en podiumervaring om mensen met meer ontspanning en overtuiging te laten spreken.

Mail je vragen of bel me op 06-24569238