Aanpak stemtraining

Persoonlijk & doelgericht

Na een telefonische intake ontvang je een trainingsvoorstel op maat en gaan we aan de slag. Je traint je stem niet uit een boekje maar vooral door te doen! Naast theorie train je je stem dus met beproefde technieken uit de zang -en theaterwereld. Daarnaast maken we de vertaalslag naar jouw werkpraktijk: het  vergaderen, presenteren, voeren van klantgesprekken etc..

Stemtraining, zelfstudie & online coaching

Je ontvangt bij de training het Voicematters audioboek vol (stem)oefeningen en spreektips. Hiermee ga je thuis (of zelfs in de auto) aan de slag. Als je deze simpele oefeningen dagelijks doet, hoor je direct resultaat. Als belangrijk onderdeel van de training ga je spreekopdrachten oefenen en opnemen. Je stuurt de opnames naar mij en ontvangt feedback en tips tijdens de online coaching. Een gemiddelde training bestaat uit 3 sessies en tussentijdse online coaching.

Een klant over de stemtraining:

“Mariska is een inspirerende vakvrouw en nodigt je uit om buiten de comfortzone te klinken! Het audioboek met oefeningen is een must. Mijn auto is concertzaal en oefenruimte ineen!”