Stemtraining groepstraining

Met meer ontspanning en overtuiging spreken?

My Voice is een unieke ééndaagse training door Piet Hurkmans en Mariska Wessel. In My Voice komt uitvoerig het gebruik van je stem bij het spreken in het openbaar aan de orde. Ook ontwikkel je meer bewustzijn op het unieke karakter van jouw stem en hoe je die kunt inzetten om de relatie met je publiek te versterken. Er is niet één manier van spreken. Stemtraining leert je elke keer een keuze te maken hoe je jouw stem inzet om het gewenste effect te bereiken. Wij leren je hoe je jouw stem kunt gebruiken om te inspireren in plaats van te informeren.

Voor wie is deze stemtraining?

Ben je een ondernemer, directeur, manager of heb je een functie waarin van je verwacht wordt dat je regelmatig spreekt voor groepen, dan is My Voice een onmisbare training in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Voor wie de training Authentiek Spreken heeft gevolgd is dit een uitstekende verdiepingstraining voor het verbeteren van je performance, het vergroten van je effectiviteit en je zelfvertrouwen.

Onderdelen van stemtraining MyVoice ?

  • Hoe je stem anderen kan overtuigen en beïnvloeden
  • Verstaanbaarheid en hoorbaarheid
  • Samenwerking tussen adem en stem
  • Hoe toon, klankkleur en intonatie de interpretatie van je boodschap bepalen
  • Het onvoorwaardelijk aangaan van een relatie met je publiek
  • Omgaan met gevoelsreacties op je stem (aandacht, sympathie, irritatie, etc.)
  • Uitstraling van je stem

Wat levert deelname aan My Voice je op?

Stemtraining leert je te spreken vanuit een fysieke energieke basis, waarbij stem en adem optimaal samenwerken. Deze basis geeft je vertrouwen, een krachtige stem, een natuurlijke spreektempo en vergroot tevens je totale ‘presence’ als spreker. Als de stem ‘zit’, kun je heel bewust variëren in volume, intonatie, dynamiek en zo de juiste toon vinden om je publiek te overtuigen en te boeien met jouw verhaal!

Schrijf je in voor stemtraining MyVoice:

Stemtraining MyVoice. 09.00-17.00 uur in Hermonde (Bennekom). Data in 2017 nader te bepalen
Prijs: € 575,- (excl. btw)

Inschrijving: ga naar de website: the Needs